Waarom een professioneel mailadres ?

zoom4Het is raar maar waar maar we zien nog vrijwel dagelijks advertenties, visitekaartjes en bedrijfswagens waar netjes de website op staat en dan het e-mailadres van een internetprovider of gratis maildienst eronder.

Als je ooit van internetprovider wilt wisselen, bijvoorbeeld omdat er glasvezel in je straat gelegd wordt, dan moet je al je patiënten en leveranciers mailen dat je emailadres verandert. Erg lastig. Zo ook als je zelf gaat verhuizen. Ook dan verandert misschien je emailadres, omdat er op dat nieuwe adres enkel andere internetaanbieders aanwezig zijn.

Een professioneel e-mailadres aanmaken is niet hetzelfde als een e-mailadres aanmaken met je bedrijfsnaam via bijvoorbeeld Gmail of Hotmail.

U heeft waarschijnlijk reeds een eigen domeinnaam geregistreerd voor uw website. Nu is het de kans om hier een professionele en uiterst stabiele maildienst aan te koppelen. U kan dus nu mail ontvangen maar ook versturen vanuit uw eigen domeinnaam.

 Wenst u aliassen op uw mailadres (voornaam.achternaam@uwapotheek.be en achternaam.voornaam@uwapotheek voor dezelfde mailbox)

 Meerdere mailboxen te activeren met elk hun eigen gebruiker en extra groot postvak ? bestellingen@, info@, nieuwsbrief@uwapotheeknaam.be,… het is allemaal mogelijk.

 Een professionele out-of-the-office kan zowel vanop PC al mobiel geactiveerd worden.

Het is allemaal mogelijk en zeer eenvoudig in te stellen.

Wat doet Bitler voor u ?

Wij registreren uw gegevens voor de aanmaak van een Exchange online account. Daarnaast activeren we hierop het aantal aangevraagde mailboxen. Wanneer we voor u reeds het domein in beheer hebben configureren we alle domeinparameters die nodig zijn om snel en eenvoudig uw mailcliënt te laten connecteren met uw nieuwe mailbox(en).

U ontvangt een gebruikersnaam en paswoord om nadien zelf verder beheer uit te oefenen op uw mailbox uiteraard blijven we steeds ter beschikking staan met raad en daad. Wenst u een alias aan te maken ? Een extra mailbox activeren ? Hierin kunnen we u steeds assisteren.

Professionele e-mail: een must

Beveiliging en betrouwbaarheid

Exchange Online biedt geavanceerde mogelijkheden om uw gegevens te beschermen. Postvakken worden gefilterd op malware en spam. Preventie van gegevensverlies voorkomt dat gebruikers per ongeluk gevoelige informatie naar onbevoegde personen verzenden. Wereldwijd redundante servers, geavanceerde mogelijkheden voor herstel na noodgevallen en een team van beveiligingsexperts dat 24 uur per dag Exchange Online bewaakt om bescherming van uw gegevens te waarborgen. En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een service level agreement met financiële garantie, kunt u erop rekenen dat uw e-mail altijd beschikbaar is.

Meer doen, op elk apparaat

zoom2Met Exchange kunt u productiever zijn omdat het u helpt bij het beheer van een toenemende hoeveelheid berichten tussen meerdere apparaten en bij het effectiever samenwerken als team. Met een Postvak IN dat is gericht op de relevante en belangrijke berichten en dat regels instelt die overeenkomen met uw werkwijze, kunt u sneller meer werk verzetten. Vereenvoudig en verbeter samenwerking met Office 365 Groepen, waarmee personen, gegevens en de hulpmiddelen die u nodig hebt worden verbonden zodat u samen meer kunt doen. Met een Postvak IN van de groep, groepsagenda en groepsgesprek kunnen uw teams zelf organiseren en werken. Het delen van bestanden met de groep is eenvoudig met OneDrive voor Bedrijven: u kunt in realtime samenwerken aan documenten en wanneer een bestand is bijgewerkt, worden alle teamleden automatisch op de hoogte gebracht. Open inhoud, gesprekken, taken of planningen vanaf uw apparaten, met de Outlook-app voor iOS en Android of Outlook Web App.

 

Uw organisatie beschermen

Met Exchange kunt u zakelijke communicatie en gevoelige informatie beschermen en interne en wettelijke compliance vereenvoudigen. Ingebouwde verdediging tegen virussen, spam en phishing-aanvallen biedt een actieve bescherming van uw communicatie. Functies voor preventie van gegevensverlies identificeren, controleren en beschermen gevoelige gegevens middels uitgebreide inhoudsanalyse, en beleidstips in Outlook informeren gebruikers over beleidsschendingen voordat gevoelige gegevens worden verzonden. De gegevens blijven altijd op hun plaats staan. U hoeft dus geen afzonderlijke gegevensopslag te beheren.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

 Grote postvakken

Elke gebruiker krijgt een opslagruimte van 50 GB voor het postvak en kan berichten versturen met een maximale grootte van 150 MB.

 Ondersteuning voor Outlook

Gebruikers kunnen ondersteunde versies van Outlook verbinden met Exchange Online. Dit betekent dat ze kunnen werken met de uitgebreide functionaliteit van het programma dat ze al kennen.

 Toegang via internet

Voor toegang via internet biedt Outlook Web App een prettige en vertrouwde manier van werken via een interface die overeenkomt met het uiterlijk van het gebruikelijke Outlook-programma.

 Outlook-app

Doe meer op uw telefoon en tablet met de Outlook-app voor iOS en Android en Windows 10.

 Postvak IN-beheer

Richt uw aandacht op de belangrijkste berichten met Onbelangrijke e-mail, waarbij Machine Learning wordt toegepast voor het opschonen van uw Postvak IN en het instellen van regels die overeenkomen met uw werkwijze.

 Samenwerken aan documenten

Sla bijlagen rechtstreeks op naar OneDrive voor Bedrijven met slechts één klik en deel de koppeling naar het bestand, rechtstreeks vanuit Outlook Web App.

 Groepen

Vereenvoudig samenwerken met Office 365 Groepen, waarmee teams zelf kunnen organiseren, samen kunnen werken met verschillende hulpprogramma’s en apparaten en de expertise van anderen kunnen benutten.

 Gedeelde agenda en contactpersonen

Vergelijk agenda’s om vergaderingen te plannen en open functies voor samenwerking, zoals gedeelde agenda’s, groepen, de algemene adreslijst, externe contactpersonen, taken, vergaderruimten en functies voor het delegeren van taken.

 Apps van derden voor Outlook

Schakel minder tussen apps met het uitbreidingsmodel. Dit model biedt toegang via webtoepassingen van derden die eenvoudig op Outlook en Outlook Web App aan te sluiten zijn.

 Beveiliging

Elk postvak wordt via Exchange Online Protection beveiligd met uitstekende bescherming tegen malware en spam.

 In-place archief

Houd uw Postvak IN overzichtelijk door oude berichten automatisch te verplaatsen naar een In-place archief.

Bezoek onze support pagina voor veelgestelde vragen en handige procedures.